HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Gradis' Ciutta Pinot Grigio 2014

LA VINYA ÉS VIDA.

La naturalesa amb la seva exuberant bellesa, tant harmoniosa per sobre de qualsevol ésser viu, animal o planta i fins i tot de l'ésser humà. Però també és ben cert que sense l'acte humà, en aquest cas una realització artística, la vinya no seria més que una planta infestadora i enfiladissa, els fruits de la qual alimentarien als animals. Però l'home l'ha domesticat.

Per això respectem la naturalesa i hem de mantenir l'equilibri creat entre la vegetació natural i els cultius agrícoles, preservar el que ens dona la terra per sobre de tot, les aromes del camp, les aromes de flors, d'acàcia, de roses, d'espígol, de violetes i el de les fruites, l'olor de fenc, de fonoll, de baies silvestres, de romaní, senzillament el sabor de la terra on creixen les vinyes.D.O.C. COLLIO.
Azienda Gradis' ciutta
Monovarietal de Pinot Grigio amb una criança amb les mares.
A la vista color groc palla intens amb reflexes color or, de fina llàgrima poc abundant, net i brillant.
Al nas és sensual i força intens, amb notes de fruita madura com la poma i la pera, records de préssec i nespres, aromes de flors seques i herbes aromàtiques, records de fruits secs com l'ametlla amarga i un fons mineral, pedra seca, pols.
A la boca és madur i envoltant, ampli i intens, suau, equilibrat, amb records afruitats i minerals, acidesa correcte, bona persistència amb notes amargues i tocs salins amb un final força llarg i mineral.

El preu a botiga uns 20 euros

Cap comentari:

Publica un comentari