HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Pol Roger Brut Réserve

CLANDESTINA.

Segons el diccionari, Clandestí és allò que es fa o es diu en secret per eludir la llei, encobert, ocult, fet il.lícitament. Més enllà de les qüestions polítiques, la clandestinitat pot fer referència a accions o organitzacions que es mouen en un ambient tèrbol i que actuen en contra de la llei per cometre actes il·lícits.
En el nostre cas, ens podem considerar una organització clandestina en tota regla, ja que més d'una nit cometem algun o altre delicte vínic que molt bé podria estar penat pel grup del 155. Cada nit clandestina és una declaració d'intencions sempre de forma democràtica entre tots els membres, només amb un sol objectiu, gaudir de forma consensuada d'una nit molt especial.AOC - CHAMPAGNE
Pol Roger.
Cupatge de Pinot Noir, Pinot Meunier i Chardonnay amb una criança de 4 anys en rima en coves subterrànies.
Pol Roger Brut Réserve
A la vista color groc palla brillant amb reflexes daurats, de bombolla fina, abundant i persistent, net.
Al nas és molt fresc i madur, destaquen els aromes a pera i poma al forn acompanyat de les notes de brioixeria fines i elegants, com un pastisset de crema amb fruites, pa calent, notes d'albercoc i préssec i quelcom de gerds, codony, delicades notes de vainilla i aromes flors com les roses fresques i el gessamí, quelcom de pell de taronja i llima, notes meloses, ceres.
A la boca és molt elegant i delicat, però a la vegada és potent i picant, fresc, amb una bombolla deliciosa i fina, equilibrat i molt aromàtic, afruitat, cítric, amb records anisats, de sensació greixosa, amb molt bona acidesa, força sec i mineral, i amb un final extraordinàriament llarg amb notes de pell de taronja..

Extraordinari


Una nit més entre Zaltos i ampolles.


El preu.....

Cap comentari:

Publica un comentari