Dissabte gris i plujós, són d'aquells dies que em fan especialment ràbia, que fas?, anar a passejar no pots, quedar-te a casa tampoc és una opció, c....llons!! que som dissabte!, agafem el cotxe i anem a fer quatre encàrrecs amb la xineueta, així aprofitem el temps. Després anem a Artés, a dinar amb la família, un bon àpat en un bon restaurant del poble, us he de dir, que feia temps que no gaudia tant amb un plat com ho he fet avui. Al principi dubtava una mica, però finalment m'he deixat convèncer per un parent, que m'ha assegurat que no em penediria i mare meva! quanta raó tenia. Estofat de Civet al vi negre, maridat a la perfecció amb un fantàstic Solergibert 20 aniversari (ja està al blog), realçant de manera extraordinària les qualitats de l'un i l'altre.
Avui sí que m'he penjat una mica d'un pi! ja que tot això no té res a veure amb el fantàstic vi blanc del sopar, però m'ha vingut de gust atabalar-vos, i què?.
Bé, per sopar quelcom més fresc i lleuger, i us he de dir que una vegada més l'he ben encertat, visca la Terra, visca la Terra Ferma i visca la Terra Alta!!!!.
Salut i Garnatxa.
A la vista color groc palla pàl.lid, net i brillant.
Al nas d'intensitat i persistència aromàtica mitja, aromes de fruita blanca, poma, records de préssec, amb un agradable record a caramel, sucre cremat.
A la boca és fresc, amb bona acidesa, força elegant, amb bon equilibri, tocs afruitats i amb subtils records anisats i tocs amargosos al final.
Ja em perdonareu, però em vaig oblidar de fer les fotos de rigor.
El preu no el sé, però no més de 5-6 euros, aquesta ampolla va ser un regal.
Per cert!!! BENTORNAT TERRONES!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada