HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Tanca els Ulls Macabeu 2015

I OBRE ELS BRAÇOS

La lluna surt, arriba la nit
tu ja saps que és l'hora d'anar a dormir
així que tanca els ulls
tanca els ulls
tanca els ulls
ningú no pot venir a fer-te mal.

Tu tens tanta por de quedar-te sol
però ara ja no,
jo estaré amb tu per sempre més
així que tanca els ulls
tanca els ulls
tanca els ulls

i dorm.SENSE D.O.
Celler del Cesc - Francesc Boronat Fernández
Monovarietal de Macabeu amb una criança de 4 mesos amb les mares després de fermentar un 30% del vi en àmfores.
A la vista color groc pàl.lid amb tons daurats, gras i untuós, amb llàgrima lenta i fina, net i brillant.
Al nas és un Macabeu aromàticament expressiu i intens, amb molta força, fruita blanca fresca madura, quelcom de pera i un xic de préssec, molt mediterrani, els boscos es fonen amb la fruita, herbes aromàtiques, fonoll, farigola, molsa, algun record floral em ve al nas junt amb quelcom de brioix.
A la boca és fantàstic, profund i amb una untuositat extraordinària gràcies a les mares, a la boca és on més es desmarca el seu caràcter mediterrani juntament amb unes notes salines extraordinàries, bona acidesa que junt amb la salinitat i el seu caràcter mediterrani fan que sigui un vi molt fresc.


Tanca els ulls.., gaudeix, imagina....


A botiga entre 17-18 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari