HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Brutal Moscatel Ancestral 2017

BY MARIANO

Si estic a les teves mans enhorabona!!!, tens més de cent anys de vida entre sol, pluja, aire i altres elements de la naturalesa. Tot això i més em fan tenir aquest caràcter i història. Com passa desapercebut tants anys?. Si tanques els ulls pots traslladar-te i sentir el meu passat, molt sol a la meva esquena.
I ara, fes el favor de beure i gaudir d'aquest pas del temps tan ben portat, i si a sobre ho comparteixes, estigues tranquil que tenim tot el temps del món. Et recordaré tants somnis..., salut.
SENSE D.O.
Bodegas Cueva
Monovarietal de Moscatell d'Alexandria amb una criança de 4 mesos en ampolla amb les mares.
A la vista color groc palla tèrbol amb reflexes rosats i ataronjats, pet nat de bombolla molt fina, brillant.
Al nas és decididament divertit, enamora la seva diversitat aromàtica natural, aromes de fruites com el meló, la pinya, fins i tot quelcom de vermella com els gerds, records de pomes i de pastisseria molt fina, donant com a conclusió un agradable sensació de pastís de poma, records de pinassa i quelcom de fruita cítrica untuosa i melosa.
A la boca la bombolla és fina, és un vi molt fresc i cruixent, amb els cítrics, la poma i les notes de llevats molt presents, el pas és lleuger i melós amb una agradable sensació sàpida al paladar, en alguns moments pot recordar la sidra, acidesa tensa i viva d'evolució creixent, bona persistència cítrica.
Ancestrals, frescos, cruixents, naturals i divertits, que més podem demanar.


Cap comentari:

Publica un comentari