HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Versión Original Mencía 2016

MILLOR EN VERSIÓ ORIGINAL ?

Si mai has vist Casablanca en versió original, no sabràs que la veu de Humpfrey Bogart que van escoltar els espanyols durant dècades poc tenia a veure amb la del seu amo. Ni per timbre ni per textura. No obstant això, Joan Pera l'actor que dobla a Woody Allen va rebre personalment les felicitacions del director de Manhattan, que va arribar a dir del seu alter ego que era la principal causa de l'èxit de les seves pel·lícules a Espanya. Li va oferir un "cameo" a Vicky Cristina Barcelona.
Kubrick, vint anys després d'Espartaco, tenia suficient poder com per ocupar-se personalment de triar els actors que doblarien la versió espanyola de El resplendor (molt mala idea!!). D'ell va ser la decisió de triar a Verónica Forqué (Déu meu!!), i segur que mai se'ns oblidarà cridant «¡Jack! ¡Jack! »Mentre Jack Nicholson trencava aquella porta amb una destral.
Ens hem lliurat de la censura del Dictador, però no d'escoltar Clint Eastwood, Arnold Schwarzenegger o Roger Moore amb la mateixa veu: la de Constantino Romero.

Salut i Mencía!, l'original 


D.O. BIERZO
Veronica Ortega
Monovarietal de Mencía amb una criança de 13 mesos en àmfores de fang.
A la vista color cirera clar amb rivet grana, de capa mitja i amb fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és un jardí de primavera ple de roses fresques i violetes, i al mig una taula amb fruites vermelles acabades de collir, gerds i maduixetes silvestres, la fina pluja matinal ens ha deixat uns agradables records de herba mullada i de fines espècies, de fons sentim el lleuger aroma del cafè acabat de moldre.
A la boca és elegant, delicat, ampli i ben estructurat, amb un recorregut sedós i una fresca i atractiva tensió, sàpid, de tanins fins i melosos, acidesa viva, divertit i amb una bonica persistència mineral i final llarg.Fresca, elegant i captivadora Mencía


El preu a botiga uns 20 euros

Cap comentari:

Publica un comentari