HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Terra Implicito 2016

ANARQUIA I RADICALISME.

La "Terra" de Vigneti Massa és un vi que obre el camí per als negres produïts per l'enòleg anarquista de Tortona: Walter Massa. Un vi precursor de la "filosofia de la terra" explicada pels vins del productor histriònic de Monleale, extremadament hàbil i sublim en vinificació tant en blanc com en negre, així com un símbol del redescobriment de Timorasso.


SENSE I.G. - MONLEALE - ITÀLIA
Massa Fratelli Azienda Agricola - Vigneti Massa
Monovarietal de Barbera amb una criança d'uns mesos en dipòsits d'inox.
A la vista color vermell robí amb rivet violaci de fina llàgrima no molt abundant i un xic enterbolit, brillant.
Al nas és aromàticament salvatge i rústic a la vegada, amb caràcter natural, notes de sotabosc i molses amb combinació amb els aromes de fruits vermells silvestres i subtils records de reducció que no molesten gens, herbes aromàtiques i pinassa amb records d'herbes medicinals i farmàcia i fons terrós extremadament mineral..

A la boca és un vi molt fresc, àgil i amb sensacions picants, com de carbònic residual, amb una viva acidesa de la fruita i uns tanins delicats, molt fins, dinàmic i molt fluid al seu pas pel paladar, de persistència marcadament natural i final amb notes de la fruita picant.


Extraordinària interpretació de la Barbera amb un toc d'artesania únic.


El preu a botiga uns 12 euros

Cap comentari:

Publica un comentari