HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Duran Gran Reserva Brut Nature 2008

SENZILLAMENT FANTÀSTIC.

Aquestes festes de Nadal no podia faltar a taula alguna bona ampolla de Cava o espumós Català, ja que és sinònim de celebració i alegria, de festa i xerinola, i realment malgrat tot, crec que és important estar feliços i contents, amb el recolzament de la gent que més ens estima, la de casa i també els bons amics, que, perquè no, també formen part d'aquest vincle tant especial que anomenem família.
Gràcies a tots, de debò..., aquest brindis va per vosaltres.D.O. CAVA.
Cava Duran.
Cupatge de Xarel.lo, Macabeu, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir amb una criança de més de 42 mesos.
A la vista bonic clor groc daurat amb bombolla molt fina i abundant.
Al nas bona intensitat marcada per la fruita madura, sobretot cítrics i també fruita tropical, aromes molt nets, records de fleca, pa calent i fruits secs.
A la boca és un cava amb presència, intens, molt fresc i sec, amb records cítrics, bon carbònic i fàcil de beure, un gran descobriment.


El preu si no recordo malament uns 13 euros

Cap comentari:

Publica un comentari