HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Humilitat 2011

I RESPECTE.

Uh! Oh! No tinc por!, no tinc por de res, ser valenta és, molt millor que tenir força, sé que de lluitar, per no deixar escapar, tot el que la vida em porta...., Encara estic emocionat, dissabte a la tarda vàrem estar al musical del Super3, i a hores d'ara encara no sé si em vaig emocionar més jo o la meva filla, vaig disfrutar com un camell de Rajadell!!, va ser genial, ja us ho podeu imaginar, jo allà assegut, cantant totes les cançons i aplaudint com el que més, vaja com si estigués enmig d'un concert de Bon Jovi, era realment per filmar-me, escandalós, qui ho hauria dit fa uns anys enrere. Va ser una tarda màgica en família, poder veure la felicitat i l'emoció de la xineueta, no té preu.
I ara, a gaudir d'un bon sopar.


D.O.Q. PRIORAT.
Celler Epicure wines
Cupatge de Garnatxa i Carinyena amb una criança en barriques de roure francès.
A la vista color cirera picota amb rivet granatóos de capa mitja-alta, densa i fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és d'intensitat mitja, destaca la fruita negra madura, mores, cireres, acompanyada per espècies, vainilla, subtils torrats quasi bé imperceptibles i un agradable fons mineral.
A la boca és suau, ampli de pas agradable, fàcil de beure, marcat per la fruita negra i les espècies, llaminer, força fresc, ben equilibrat, de tanins suaus, agradables, de bona persistència i final mig.
Correcte.


L'etiqueta és molt curiosa, el nom del vi és Humilitat però sota el nom està traduït al castellà i a l'anglès, de forma molt.... bé, deixem-ho estar.
Tenen un altre vi que és diu Huellas, per què coi no l'hi han posat empremtes??, segurament ho han trobat massa complicat, així ja no ho han de traduir, al català no cal..., casum l'olla!!!


El preu al restaurant 23 euros!!!! a la botiga 12 euros.
Sense comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari