HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Valtosca 2009

QUELCOM DIFERENT.

Avui tenim un sopar bastant contundent, de gustos forts i intensos, molt potents, així doncs m'ha vingut molt de gust provar aquest Jumilla que deambulava pel celler, el pobre ja no sabia on dar-la, em sembla que li he fet un gran favor, perquè durant aquest temps al celler, tinc la sensació que no s'ha relacionat amb ningú, ni amb els Priorats ni els Montsants, als Costers del Segre ni s'hi ha acostat, els Riojas només feien que criticar-lo i alguns dels Bordeus el miraven per sobre l'espatlla, pobret meu, jo sé que vaig fer tot el possible perquè es sentís com a casa, però de vegades aquestes coses passen....
Vola Jumilla, vola.., sigues lliure!!.


D.O. JUMILLA.
Propiedad Vitícola Casa Castillo.
Monovarietal de Syrah amb una criança de 14 mesos en barriques de roure francès.
A la vista profund color picota de rivet lilós de capa alta i densa llàgrima que tinta la copa, net i brillant. Preludi d'un vi poderós.
Al nas és molt potent i intens, fruita negra molt madura juntament amb un marcat sotabosc i agradables fumats, brasa, tocs florals, violetes, subtils records a regalèssia, nobles torrats i sensacions minerals de fons.
A la boca és contundent, amb una entrada potent, molt amplia i licorosa, un vi càlid i persistent, fruita madura en licor, bona acidesa i tanins poderosos, molt marcats i de gran intensitat, records torrefactes, cafè, final llarg.
Un vi amb un caràcter molt marcat.


El preu a botiga 15 euros.
By - Phahora...

Cap comentari:

Publica un comentari