HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Canals & Munné Brut Nature Gran Reserva

DELICIÓS.

Ja tenia ganes d'obrir una bona ampolla de Cava Català, feia bastant de temps que no en tenia l'oportunitat, cada cop que baixava al celler allà estava ella, esperant i finalment el dia ja ha arribat. Com ja he dit alguna vegada en aquest meravellós i fascinant blog, sóc més d'ampolles vermelles que de blanques i de bombolles, això no vol dir que no m'engalipi el cava, tot al contrari, m'enregalipaaaa! i quan tinc la sort de gaudir-lo amb la família o els amics com aquest diumenge, sóc com un nen amb sabates noves. En aquest cas va ser amb la família i l'ocasió bé s'ho valia.D.O. CAVA.
Canals & Munné.
Cupatge de Macabeu, Chardonnay i Parellada amb un repòs de 45 mesos.
A la vista color groc palla molt pàl.lid amb tons daurats, amb una bombolla fina i regular, bonica corona.
Al nas és complexe, intens, ens aporta un bon ventall aromàtic, fruita blanca, raïm, poma, records florals i d'agradable pastisseria, pa calent, mantega sobre un subtil fons torrat molt fi.
A la boca és deliciós, fresc, agradable, de gran sedositat i amplitud, cremós, carbònic molt ben integrat, equilibrat, bona acidesa i de post gust afruitat.
Un Cava senzillament extraordinari.


El preu a la botiga 12 euros.


M'apunto un "Gallifante" pel gran descobriment.
Salut i bombolles!!

Cap comentari:

Publica un comentari