HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.El Buscador 2011

ORIGINAL.

Últim sopar, per fi podré tornar a gaudir de vins de casa ara que d'aquí unes hores sortiré de territori hostil, i amb això em refereixo al poc tracte cap als vins del nostre estimat país, en cap cas al tracte rebut per la gent d'aquí, que en general ha estat fantàstic, sobretot al personal de l'hotel. Bé doncs, després de revisar la breu carta de vins, decideixo gaudir d'aquest Rioja i ens el fotrem amb una bona fideuà, avui tria la princesa i si diu que vol fideuà..., doncs fideuà! Per la petita el que sigui...., i per la gran també, que si no encara em fotrà crits.
Salut i ens veiem a Catalunya!!!.D.O.Ca. RIOJA.
Bodega Finca de la Rica.
Cupatge de Tempranillo i Garnatxa amb una criança de 12 mesos en barriques de roure francès i americà.
A la vista color cirera amb rivet violaci de capa mitja-alta, net i brillant amb formació de llàgrima.
Al nas és de bona expressivitat amb la fruita negra madura, nabius, móres, fruites vermelles, gerds, ben acompanyada per uns agradables torrats, records làctics i especiat, regalèssia, pebre, tocs de vainilla i amb subtils balsàmics, fons torrefacte, cacau i xocolata.
A la boca és llaminer i fresc, de pas sedós i agradable, de cos mig, records de vainilles, afruitat, cremós, subtil post gust torrat i torrefacte, tanins presents, un pèl durs i secants, un temps d'ampolla li anirà molt bé, acidesa correcte, de bona persistència i final llarg.
Un vi original, divertit i diferent.


Ampolla molt original, moderna i divertida. Ens presenta una sopa de lletres on hem de trobar els adjectius que defineixen aquest vi. Vam estar una bona estona distrets la xineueta i jo intentant trobar-los tots i diria que ho vam aconseguir.


El preu a botiga entre 7-8 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari