HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.dilluns, 27 de juny de 2016

Blau Marí 2014

TRILOGIA DE BLAUS.

Dia molt intens el que hem viscut amb gran part de la família. Des de les dotze del migdia fins ben passades les nou del vespre, gaudint d'un fantàstic dia d'estiu, i contemplant les diferents tonalitats de blaus despullats que ens ha anat regalant el dia a mesura que avançava. I sense oblidar-nos dels tons més cristal.lins de l'aigua refrescant-nos en tot moment. Des d'aquell blau cel despertant el dia, passant pels turqueses més brillants acariciant els nostres cossos, fins als marins més intensos acomiadant mica en mica el gran dia familiar en aquesta fantàstica trilogia cromàtica.D.O. TARRAGONA.
Celler 9+
Cupatge de Garnatxa i Cabernet Sauvignon
A la vista color cirera amb el rivet violaci, de capa mitja amb llàgrima fina i força abundant que ens tinta lleugerament la copa, net i brillant.
Al nas destaca la seva intensa fruita vermella madura, maduixes i gerds, quelcom floral i amb notes de bosc i herbes aromàtiques.
A la boca és un vi àgil, divertit, sense complexitats, saborós, destaquen les seves notes afruitades i la seva frescor, amb una bona acidesa i gens astringent, de persistència mitjana i final correcte.


Un vi que fa estiu.


El preu a botiga entre 6-7 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada