HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.



Orange Mauzanic 2016

A CLOCKWORK ORANGE - CAPÍTOL 21

En el capítol 21 del llibre, que no apareix en totes les edicions, i que tampoc apareix en la pel.lícula de Stanley Kubrick, perquè no sabia de la seva existència, ja que el famós director es va basar en la novel.la nord-americana, apareix la noció de metamorfosi positiva que Kubrick va sustituir per la pertinent i inamovible naturalesa vil de l'ésser humà, obligant en certa mesura a treure una conclusió final negativa, tot al contrari que en la novel.la original, reflexant de manera quasi antropofòbica que l'home i la seva societat son senzillament “basura”. Com ja he comentat anteriorment, la edició que Kubrick havia llegit del llibre era una de les que no contenien aquest últim capítol, i va rodar la pel.lícula sense saber de la seva existència, cosa que va disgustar molt a Anthony Burgess, l'autor de la novel.la.
La ira de Burgess va ser tan memorable, que va renunciar al seu propi llibre després de veure la pel.licula.

Conclusió, llegiu el llibre i beveu el vi, la part més natural de la història



VIN DE FRANCE - LANGEDOUC - ROUSSILLON
Celler Es D'Aqui
Monovarietal de Mauzac amb una criança en bótes de roure francès i d'acàcia amb les mares.
A la vista espectacular orange wine colour naturel, viu, alegre, i molt motivador, brillant i un xic tèrbol.
Al nas aromes de reducció molt subtils que van desapareixent mica en mica, obrint pas a les notes cítriques i amargues de la pell de taronja seca, orellanes, préssec, albercocs, notes de fonoll i de llevats, pa calent, notes minerals, de pols i pedra seca.
A la boca és natural, autèntic, captivador, picant, fresc i  divertit, esperançador, optimista, amb un pas àgil i amb bona intensitat, marcat per la fruita ja descoberta, i la barreja de sensacions, salí, amarg i cítric, combinació explosiva que ens aporta un vi sàpid amb ganes de més, amb una intensa persistència mineral.



Cockney, as queer as a clockwork orange!


El preu a botiga uns 25 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada