HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.dijous, 5 de novembre de 2015

Valdesacia 2013

CAPTIVADOR.

Els divendres acostumen a ser diferents i enigmàtics, i aquestes són d'aquelles coses que et motiven i t'il.lusionen, ja que saps que alguna sorpresa t'espera, i es que no hi ha res més bonic que les agradables sorpreses, una bona manera de començar el cap de setmana és descobrint noves sensacions que t'aportin aquella guspira necessària per començar amb força i alegria el cap de setmana, i perquè no, tenir l'excusa perfecta per omplir de fotos l'instagram.
Un divendres més carregat de boniques sorpreses, i que no pari.
Salut i molt de vi sempre!


D.O. BIERZO.
Bodega y Viñedos Akilia.
Cupatge de Palomino fino i Doña Blanca amb una criança de 5 mesos en dipòsits amb les mares.
A a vista color groc palla brillant amb reflexes daurats, s'insinua un pel untuós amb formació de llàgrima, net i brillant.
Al nas es mostra directe, d'agradable perfum de fruita blanca i flors blanques, amb alguna nota de llorer, agradables notes cítriques que li donen profunditat i una marcada mineralitat que ho envoltat tot.
A la boca de bona amplitud, intens i saborós, afilat com un ganivet gràcies a la seva acidesa vibrant i amb notes cítriques, molt persistent i amb un final llarg i molt marcat per la seva mineralitat.


Un blanc diferent, per gaudir amb gent de ment oberta amb ganes de descobrir quelcom diferent.


El preu uns 18-19 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada