HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.dimecres, 17 de febrer de 2016

Somiatruites 2014

UN SERVIDOR.

Persona visionària o que s'il.lusiona fàcilment amb coses impossibles o estranyes. Crec que no fa falta dir de qui estic parlant, senzillament perquè no m'agrada parlar de mi mateix, no penso dir res més, prefereixo gaudir d'aquest vi del Penedès.
Salut i a seguir somiant.


D.O. PENEDÈS.
Celler Ferré i Catasús.
Cupatge de Sauvignon blanc, Xarel.lo, Chenin blanc, Moscatell i Chardonnay sense criança.
A la vista color groc palla pàl.lid amb reflexos verdosos i daurats amb una fina llàgrima, net i brillant.
Al nas és intens, destaca la seva gama de fruites, pera, poma, fruites tropicals, pinya, plàtan, algunes notes cítriques com la taronja i agradables records florals, roses i gessamí.
A la boca destaca el seu frescor, la fruita trobada al nas combina molt bé amb la seva acidesa, ampli, apareixen les notes florals junt amb agradables records amargs, de bona persistència i final mig.

El preu a botiga uns 6-7 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada