Sense defecte, sense pecat, perfecte.
Respectar el terrer, tant el sòl, el medi ambient, com la història del lloc. Buscar l'autenticitat, la singularitat, per transmetre-la, i fer-la viure, mentre revela tots els seus tresors. Per fer un vi expressiu, el raïm ha de tenir sabor i ha de revelar la quinta essència dels seus aromes i la grandesa dels seus orígens.
CHATEAUNEUF-DU-PAPE A.O.C.
Château de Beaucastel - Famille Perrin
Cupatge de Garnatxa, Mourvèdre, Syrah, Counoise, Cinsaut, Vaccarèse, Terret Noir, Muscardina, Clairette, Picpoul, Picardan, Bourboulenc, Roussanne amb una criança de 12 mesos en bótes de roure francès.
A la vista intens i impactant color cirera picota fosc amb el rivet violaci de capa alta amb abundant llàgrima densa i lenta que ens tinta un xic la copa, net i brillant.
Al nas és impecable, per la seva explosió aromàtica desbordant, fruites, vermelles, negres i blaves, que impacten escandalosament en les foses nasals, móres en melmelada, licor de cassis, prunes, nabius, les flors acompanyen amb gran precisió, l'espígol però sobretot les violetes fresques i florides, notes especiades, regalèssies, herbes aromàtiques com el fonoll i els aromes frescos dels esbarzers, alguna nota d'encenalls d'ebenisteria i un fons de gran puresa mineral amb records a pedra seca i carbó. Extraordinari.
A la boca és un vi carnós, amb un equilibri impecable, concentrat i precís, el pas per boca ens mostra tot lo descobert anteriorment al nas, impecable en aquest sentit, densitat arrasadora compensada per una acidesa viva i fresca, estil recte i amb una gran longitud i energia, profund i més profund i amb uns tanins sorprenentment sedosos i madurs, persistència complexa i final molt llarg.
Realment emocionant ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada