HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.dilluns, 16 de desembre de 2013

3 nits d'urpina 2011

PROJECTE SOLIDARI.

Arranquem amb força aquest dissabte de celebració a Can Patriarca, amb una amplia representació familiar, per les dues parts, per una banda la meva família, i per l'altre banda la de la meva dona, que com ja sabeu són de Sallent ,vila xica i mala gent, això és el que diu la dita, no jo, que quedi clar. Doncs sí, com us deia aquí estem tots reunits, per fer gresca i xerinola, grans i petits, un gran dissabte en família.
I sí, aquest de la foto és el meu germà, amb ma mare i el meu pare sempre ens fem la mateixa pregunta que ara us esteu fent vosaltres..., Que vàrem fer de diferent??, No els hem tractat als dos igual?.... i jo sempre els dic el mateix, "tranquils, quan vosaltres falteu, jo estaré aquí per cuidar-lo".
És casualitat que em decidís per aquest vi????.....


D.O. PLA DE BAGES.
Fundació Ampans.
Monovarietal de Merlot amb una criança de 12 mesos en barriques de roure americà, francès i europeu.
A la vista color cirera picota de capa mitja-alta amb rivet granatós de llàgrima lenta, net i brillant.
Al nas intensitat molt correcte amb una gran càrrega de fruita vermella i negra fresca, records de melmelades, herbes aromàtiques, pinassa, regalèssia i intensos balsàmics, molt agradables sobre un fons torrat molt subtil, records de cacau.
A la boca és un vi potent, de bona intensitat amb els records de la fruita negra acompanyada d'uns agradables torrats, equilibrat, amb uns tanins fins i agradables, un vi de persistència mitja i un final més que correcte.


El preu entre 9 i 10 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada