HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.dimarts, 8 de juliol de 2014

Guímaro 2012

WINE VICTIM.

Ja tenia ganes de poder gaudir de la terrasseta de la Vineria, i és que com que sempre ho té ple, encara no havíem tingut el privilegi de gaudir de tots els seus plaers i encants al complet, però finalment divendres ho vàrem solucionar, per fi!!!, aquest Marc és una joia. La sort o desgràcia que tenim, segons com t'ho miris, és que ens queda tant a prop de casa que si entre la mestressa i jo ens passem amb el vi, sempre ens podem arrossegar carrer amunt, això reconec que ha sonat fatal, però és només una manera de parlar de la Catalunya central.
Salut i a gaudir de la fresca!


D.O. RIBEIRA SACRA.
Bodega Guímaro.
Si no vaig equivocat a part de Mencía em sembla que porta petits percentatges de d'altres varietats autòctones. Criança en acer inoxidable entre 4 i 8 mesos.
A la vista intens i molt viu color cirera picota, fosc de capa alta i rivet blavós amb llàgrima fina, net i brillant.
Al nas d'entrada molta fruita madura que va guanyant amb intensitat a la copa, nabius, cireres, prunes, records de pedra mullada i subtil sotabosc, fons mineral.
A la boca és agradable, suau i força elegant, bon equilibri entre acidesa i dolçor, records de la fruita madura, tanins integrats, madurs amb punt dolç, de post gust mineral i final llarg i de bona persistència.


El preu a botiga entre 8-9 euros.

Per cert! felicitar a www.malviatge.cat pel reconeixement!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada