No!! tranquils, no és que se m'hagi girat la castanya, segueixo amb el blog de vins!!. Aquest és el nom que li han posat a aquest vi Sudafricà. No deixa de ser curiós, basicament perquè us puc assegurar que la xocolata, no hi és per enlloc. Bé.., després d'una hora a la copa, podriem dir que els tocs torrefactes que apareixen, són cacau o xocolata. Després de reflexionar profundament en el tema, arribo a la conclussió, de que el nom, potser no té res a veure amb el vi, o si, o..., no sé! potser el color del vi els recordava a la xocolata amb cirera, o el fill del propietari és adicte al cacau, o simplement és marketing, un nom atractiu perquè la gent s'hi fixi, els cridi l'atenció i el comprin. Si realment és així, ole, ole i oleeee!!! amb mi els ha funcionat, he de dir que jo vaig comprar aquest vi perquè em va fer gràcia el nom. (Sóc així de burrot!!).
Aquest és el segon vi, que vaig portar a casa el sogre ( recordeu? el paradís del Maset del Lleó!!), és un vi que em va agradar força, amb caràcter.
(Si voleu profunditzar una mica més en la història del meu Sogre visiteu l'entrada del Petit Bernat 2012)
DO. FRANSCHHOEK
Celler Boekenhoutskloof (tranquils! es diu així, no és que tingui rampes als dits quan escric).
Copatge de Syrah, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Cinsault i Viognier amb una criança de 15 mesos en roure francès.
A la vista, color vermell robí, de capa mitja-alta, intens, net i brillant
Al nas és expressiu, bona intensitat de la fruita amb un bon equilibri amb la fusta, especiat, floral, records fumats i minerals, tocs de regalèssia. A mesura que passa el temps millora amb aromes. Si ens hi esforcem mooolt, trobarem la xocolata, ànims!!.
A la boca, és elegant, llaminer, sedós, amb un bon cos i uns tanins ben integrats en el conjunt, records de la fruita i la fusta, final llarg.
Un vi interessant a un preu massa elevat.
30 euros!!!! que val l'ampolleta dels c....lns!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada