HISTÒRIES MÀGIQUES, O NO, ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català, i al qui no li agradi que el follin.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un malalt del vi, d'un winefucker, d'una persona senzilla (sempre), que amb el pas del temps, la maduresa i el seny (poc), ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que alguns intenten complicar-ho tot amb un elitisme desmesurat i l'esnobisme patètic de can fanga, però en el fons, un món planer i directe. Un món per compartir les sensacions a pèl, i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més. On el més important és saber-ho gaudir intentant evitar els condicionants externs (dropos), tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més. Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto, Riedel o Mark Thomas.

Aquesta és la visió d'un consumidor compulsiu, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, i que pot expressar el que li aporta sense la pressió de quedar bé davant de ningú, ni d'haver de donar punts, ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la puta mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre, o més.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.


Aquest és el meu diari personal, la meva vida a través d'una copa, les meves sensacions, les meves vivències, i si algú no li agraden, que calli i que el follin.Molí dels Capellans Trepat 2010

EL BORGONYA DE LA CONCA DE BARBERÀ

Si això hagués sigut una cata a segues, ja l'hauria cagat!!!, aquest vi, hauria jurat que era un  Borgonya, eus aquí la meva ignorància e inexperiència total. Bé, per aquesta raó aquest blog, per aprendre, per a descobrir, per a equivocar-se, per a sentir..., això és lo més emocionant i màgic d'aquest món, mai saps el que t'espera, cada vi és una nova experiència, plena de noves sensacions, una sorpresa rera una altre.
Un Pinot Noir de la Borgonya!!! Noooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! És un Trepat de la Conca de Barberà!!!! Fantàstic!!!.
És el meu primer Trepat, sí amics! Era verge de Trepat! i us asseguro que no l'oblidaré mai, és un Trepat fantàstic aquest Molí dels Capellans! És d'aquells vins que no cal maridar amb res, és pot disfrutar sol, sempre amb bona companyia i bona música de fons.

DO. Conca de Barberà.
Celler Molí dels Capellans
Monovarietal de Trepat amb una criança de 6 mesos en roure francès
Per si no ho sabíeu, el Trepat és autòcton de la zona i és en l'única regió del món on es cultiva.

A la vista, color cirera de capa baixa (em recorda els vins de la Borgonya) amb rivet grana, molt net i brillant, amb una bonica llàgrima.
Al nas, gran explosió d'aromes, amb molta intensitat, la fruita vermella fresca (gerds, groselles, mores) i floral (violetes), al cap d'una estona a la copa, records torrefactes.
A la boca, entrada molt suau, sedosa i subtil, amb un gran frescor, estructurat, molts records de la fruita fresca, amb uns tanins molt fins i suaus, final marcat.
Aquest vi és pura subtilesa tot ell, un vi fi, suau elegant, fàcil de beure, un gran plaer de casa nostra,
Sí Senyor!!!!.


El preu uns 11 euros, val la pena provar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari