Aquest cap de setmana ha estat molt intens, si a vins em refereixo, és a dir, que tinc molta feina per davant.
Comencem per Dissabte, estem a Organyà!, i toca calçotada amb un grup d'amics, pinta un dia fantàstic, un bon solet, bona companyia, bon menjar i, sobretot, bon beure, espero... Dic espero, perquè aquest cop el vi no el porto jo, ja que l'anfitrió de la casa, el Xarli, és qui s'ocupa de tot ( Un nano força maco). He de dir, que puc estar tranquil, ja que és un gran aficionat al tema, i segur que disfrutarem de bons vinets.
M'agradaria fer un petit apunt, i és que érem vuit persones i només quatre vàrem beure vi. Bé, ja està dit, no comentaré res més al respecte perquè em poso dels nervis! Només dir que segueixo treballant perquè això canviï.
Tornant al tema que ens ocupa, el vi, vàrem obrir dues ampolles, una de elles aquest fantàstic Monastir s.XXI Revolutio, de l'altre ja en parlarem més endavant.
Bodega Monastir.
Cupatge de Graciano i Tempranillo amb una criança de quatre mesos en barriques de roure francès i americà.
A la vista, color cirera picota, de gran intensitat, capa alta i rivet violaci, molt net i brillant amb una llàgrima lenta que tinta la copa.
Al nas, fruita vermella fresca de gran intensitat, amb un fons torrefacte, cafè, caramel, balsàmic i tocs mentolats. És un vi que al nas, dóna molta sensació de frescor.
A la boca, entrada sedosa, molt cremós i fresc, làctic, records a iogurt de fruites silvestres, m'encanta!!. Equilibrat, tanins madurs i dolços, molt bona acidesa, post-gust torrefacte, un vi amb molt cos, final persistent i amb un final d'intensitat mitja.
Un vi molt interessant i molt divertit, d'aquells que no pots parar de beure.
És un vi de 6 euros, tot un plaer!!!
Records des d'Organyà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada