HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.dilluns, 18 de novembre de 2013

Blunt 2007

DE CASA I DE CULTE.

Especial il.lusió em feia poder gaudir d'aquesta ampolla i el millor moment per fer-ho era diumenge, sense cap mena de dubte, amb el Patriarca. És el mínim que puc fer, és senzillament la meva manera de donar les gràcies i d'agrair tota una vida dedicada a la família, una vida planera, directa i honesta que ho empapa tot, una passió per la terra i els costums que ha sabut transmetre de manera directe i apassionada a la gent que més estima i l'estimen, en definitiva una joia nascuda a la terra ferma plena de vida.
El vi m'apassiona, m'omple, em fa somriure i sé, que una mica de tot això s'encomana als que m'envolten, tan sols donar o sentir tot allò que m'engalipa i intentar que tothom comprengui que és gràcies a gent com ell que sóc feliç.
Salut i País.


D.O. PLA DE BAGES.
Cellers Underground.
Monovarietal de Cabernet Sauvignon amb una criança de 15 mesos en barriques de roure francès.
A la vista color picota quasi bé negre ben tapat amb rivet grana-marronós, net i brillant de llàgrima molt lenta i elegant.
Al nas és complexe, intens i profund, fruita negra madura, mores, prunes, especiat, pebre, tocs de vainilla i canyella, aromes vegetals convinats amb records de cuir i tabac, fulles seques, brasa i agradable fons torrat de bona evolució cap a aromes torrefactes de cafè amarg.
A la boca és seriós, profund, d'entrada elegant i potent, intens i ampli en boca, sedós, bon equilibri entre la fruita i els agradables torrats, bona acidesa i tanins madurs i poderosos, molt ben estructurat i amb llarga vida encara en ampolla, de fantàstica persistència i final llarg.
Un dels grans de casa nostra, sense cap mena de dubte.El preu 35 euros, em sembla recordar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada