HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.dimarts, 5 de novembre de 2013

Oda blanc 2010

INTENS, DE CARÀCTER EXPRESSIU.

Fantàstic diumenge de tardor, molt assolellat i amb una temperatura molt agradable per poder disfrutar d'un bon aperitiu a l'aire lliure, qui ho havia de dir. Escopinyes, olives, patates i una Voll-Damm freda, freda, freda i..,  som-hi!, a viure que són quatre dies.  Petits instants, molt apreciats, per poder gaudir dels teus amb els cinc sentits.
Segon vi d'un diumenge de blancs, salut!D.O. COSTERS DEL SEGRE.
Celler Castell del Remei.
Cupatge de Chardonnay i Macabeu amb una criança de 8 mesos en bótes de roure americà i francès.
A la vista color palla-daurat molt brillant, amb una llàgrima densa i abundant.
Al nas gran ventall aromàtic, destaca la fruita blanca madura, fruits secs, panses, orellanes, records d'espècies dolces, vainilla, flors seques, tocs de mel, aromes de pastisseria,  mantega amb sucre, subtils torrats i fumats.
A la boca és elegant, suau i potent, amb volum, dolç, càlid, saborós, untuós, de gran estructura i de bon equilibri, fruita seca present acompanyada pels agradables torrats, melós, bona acidesa que li aporta frescor, de gran persistència en boca i final llarg.

Un vi de gran caràcter.


El preu sobre els 9 euros.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada