HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.dilluns, 11 de novembre de 2013

Vall Por 2004

AROMES DE PORRERA.

Una bona sorpresa ha estat avui aquesta ampolla gentilesa de la família Muntané. Dinar de celebració familiar a casa dels "cunyaos", amb els sogres, fills, dona, nebodes, cunyats, cunyades, pares del cunyat, gossos, gats, gallines, etc..., un bon dia per portar un parell de vinets ja que segur que gaudirem d'un bon dinar, però finalment, només gaudirem d'una de les meves ampolles, ja que el Patriarca Muntané, ens ha sorprès amb una ampolla d'un bon Priorat, o sigui que la tercera ampolla haurà d'esperar una altre bona ocasió, salut.


D.O.Q. PRIORAT.
Celler Sangenís i Vaqué.
Cupatge de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Merlot amb una criança de 12 mesos en barriques de roure americà i francès i un mínim de dos anys en ampolla.
A la vista color cirera molt fosc amb rivet teula de capa alta i llàgrima densa, lenta i abundant, net i brillant.
Al nas és intens i molt potent, marcat per la fruita negra molt madura, melmelades de mora i cirera, especiat, bons torrats, intensos torrefactes, cacau amarg, tocs de pebre.
A la boca és molt potent, càlid, ampli, licorós, untuós, molt persistent , records de fruita amb licor, bons torrefactes, tanins potents, intensos, molt presents, final amarg i molt llarg.
El preu sobre els 14 euros més que correctes.

M'agradaria aprofitar i felicitar a una noia que avui dia 10 de Novembre fa anys....
Felicitats Blanca!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada