HISTÒRIES MÀGIQUES ENTRE COPES, AL VOLTANT D'UNA TAULA...


Per damunt de tot i sempre, vi Català.


"No sóc ningú, simplement un mindundi en aprenentatge constant ampolla rere ampolla"


Aquest és el punt de vista d'un gran apassionat al vi, d'una persona senzilla, que amb el pas del temps, la maduresa i el seny, ha profunditzat en un món únic que li aporta benestar, felicitat i riquesa emocional, un món de proximitat, un món senzill, que molts intenten complicar-ho amb molt d'elitisme i esnobisme, però en el fons, un món planer. Un món per compartir les sensacions i on cada dia que passa, cada copa que es regala l'enriqueix una mica més, i on el més important és saber gaudir-ho intentant evitar els condicionants externs, tant sols plasmar al paper el que li diu la copa, res més.

Això sí, permeteu-me que la copa sigui Zalto.

Aquesta és la visió d'un consumidor, que decideix gaudir d'una ampolla de vi, que pot expressar el que li aporta sense haver de donar ni punts ni lacres, ni sols, ni llunes, ni fulles, ni estrelles, ni la mare que ho va parir.., només la seva opinió, que en el fons és tant vàlida com qualsevol altre.


Aquí arranca aquest blog, amb il.lusió, en el qual només vull donar a conèixer una mica més, des de la meva humil opinió, aquest món que a mi tant m'apassiona, que és el vi. Ni puntuar, ni criticar, només opinar, expressar i compartir-ho amb vosaltres. Sentir, escoltar, palpar el vi, deixar que flueixin les sensacions. Sempre des del respecte i humilitat per poder entendre i gaudir d'aquest gran plaer.


Cada vi té una història darrere, cadascuna d'elles diferent, aquí les explicaré, intentaré crear un record per a cada ampolla, una anècdota, un instant que quedi escrit en el passat i perduri en el futur, mentre les gaudim al voltant d'una taula amb la bona gent de sempre.dilluns, 28 d’abril de 2014

Picapoll Artium 2013

AMB BÓTA O SENSE, PICAPOLL SEMPRE.

No hi ha res millor que gaudir de la natura un diumenge de primavera, riure i jugar amb la teva filla, un aperitiu a l'aire lliure amb la família i un invitat fantàstic, però no gaire ben vist per segons quin cofrare amb una intèl.ligencia per sobre de la mitja, el Picapoll Artium 2013. Doncs he de dir que el dia s'ha fet més vibrant, alegre i divertit i aquesta humil ampolla en té part de culpa i és que amb una mica de respecte i amb la ment oberta i disposada a aprendre i escoltar, tot és més divertit, tot és més fàcil i aprens a gaudir de les petites coses que et regala la vida.
Avui nosaltres en hem regalat aquest Picapoll abans de dinar, salut!.


D.O. PLA DE BAGES.
Celler Cooperatiu d'Artés.
Monovarietal de Picapoll amb una criança de 4 mesos amb les mares en bóta.
A la vista color groc palla pàl.lid amb reflexes daurats, de bona densitat, gras, amb bonica llàgrima, net i brillant.
Al nas és de bona intensitat, fruita blanca i records cítrics, aromes mediterranis, especiat, fonoll, vainilla, records d'herbes de bosc, subtils torrats i amb un agradable fons mineral.
A la boca és un vi madur, untuós, dens, cremós amb volum amb una acidesa correcta, fresc amb post gust especiat, fonoll de bona persistència i records salats que li aporta la seva mineralitat i amb un final força llarg.
Un picapoll ideal per gaudir-lo sol.
Qui em va dir que al Picapoll no li agradava la fusta?  Mare meva massa Masters of the wine que hi ha pel món..., una mica més d'humilitat i respecte aniria molt bé.


El preu sobre els 8 euros.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada